Over keukens op maat

Wiki Article

Wil jouw weten hoeveel een keuken op maat kost of heb jouw een belangstelling over hetgeen de opties bestaan voor jouw toekomstige droomkeuken?

En vanzelfsprekend is het hetgeen kostbaarder, maar het mag dan ook. Een sterrenrestaurant kan zijn tevens kostbaarder vervolgens een fastfood keten, en ons maatpak kostbaarder vervolgens een kostuum uit dit rek. Doch bij ons keuken is het nog belangrijker, want een maatpak draag jouw ook niet elke dag – een keuken wél!

De 1e stap naar jouw maatwerk keuken is het maken aangaande ons afspraak in een showroom. Hier vervaardigen we uitgebreid kennis en mogen wij met de hand van jouw wensen, ruimte en budget in de meeste gevallen alang ons raming maken.

Na het vervaardigen van de losse onderdelen wegens jouw keuken, komen we tot jouw toe teneinde een keuken voor jou thuis te assembleren. Jouw voorbij komt vervolgens op welke manier losse elementen je droomkeuken vormen.

De keuken kan zijn uiteindelijk beeldschoon geworden en boven verwachting: van plint tot een bovenkant aangaande een kastjes – allemaal is strak uitgelijnd en dit spuitwerk kan zijn fraai. Kwaliteit kan zijn top. We kunnen nu met atelier19 ons eerstvolgende project aan.

Tevens speciale keukenkasten welke een laatste jaren heel in trek zijn bieden originele opties. Flexibele hoekkasten betreffende carrousels, indraaiplateaus of klapdeuren zijn ideaal wegens dit opbergen met de pannen. En een apothekerskast is verder meer en meer in nieuwe keukens meegenomen.

Wellicht heeft u dan ook zelf alang ons aardig beeld in uw hoofd betreffende de andere keuken. Dat kan zijn fijn, want vervolgens mag onze keukenadviseur meteen met de slag met een ontwerp.

Jouw maatwerk keuken kwalitatief en en blijvend geschapen. Wanneer keukenbouwers begrijpen we het jouw een keuken wilt welke naadloos op alang je interieur wensen aansluit. De materialen moeten over prima capaciteit zijn, waardoor je er jarenlang van kan genieten. Wij lichten ons maatwerk alsnog een momentje aan jouw toe.

website  Ons exclusieve keuken bestaan uit hoogwaardige materialen, is voorzien aangaande een laatste technische ontwikkelingen en is tot in een kleinste details perfect afgewerkt. 

Betreffende het eerlijk advies, nakoming met afspraken, uitstekende montage, vlotte bediening en netto lage keukenprijzen is de klantgerichtheid bijzonder. Voor iedere klant uitproberen we opnieuw een eindresultaat betreffende 'n 9+ te behalen, van ontwerp tot realisatie.

"Wij hebben pas een ander woonhuis gekocht, waar nog heel veel met dien plaatsvinden. Met Solvari kwamen we vlug in aanraking met aannemers voor dakisolatie, andere kozijnen en ons nieuwe trap."

Wij vervaardigen alang sinds 1976 maatwerk keukens. Onze keukens blijven niet enkel op doch zijn ook functioneel. En ze kunnen jaren mee daar de gebruikte materialen en blijvend zijn.

Welke voorbereiding bestaan uit dit uitbreken met een bestaande keuken, dit voorzien van elektrische leidingen en waterleidingen, zorgen vanwege lichtpunten…

We inspireren u graag op het gebied betreffende keukens. Maak ons afwisseling uit hieronder totaalbeeld en doe inspiratie op wegens de andere keuken!

Report this wiki page